De 4 doarpen

Hinnaard, Itens, Rien en Lytsewierrum

Voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!'

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/schiet_lekker_op.jpg'
There was a problem loading image 'images/schiet_lekker_op.jpg'
l
schiet lekker opOp woensdagavond 11 oktober 2017 is er voor vrijwilligers van sportverenigingen in Littenseradiel iets heel bijzonders! Dan vindt in de kantine de Skoalleseize in Easterein de voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ plaats. Een humoristische voorstelling, over hoe we kunnen zorgen dat de prestaties verbeteren en de club sterker wordt. Meld je nu aan via www.datschietlekkeropzo.nl. Dit mag je niet missen!

In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon waar hij ook de coach van is. Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

De voorstelling is gebaseerd op de theatervoorstellingen ‘Wel winnen, hè!’ en ‘En nou is het afgelopen!’ waar al 100.000 (!) mensen van genoten hebben. Die voorstellingen worden omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden. De reacties zijn zeer enthousiast. 

De voorstelling voor vrijwilligers is dus op woensdag 11 oktober 2017, in Easterein. De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf begint om 20.00 uur en duurt ruim een uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

De toegang is gratis, mits je je van te voren aanmeldt via www.datschietlekkeropzo.nl. (let op: vol is vol) Daar is ook meer informatie over de voorstelling te vinden.

Tot woensdag 11 oktober 2017! We maken er een gezellige avond van met z’n allen.

De4doarpen.nl

AEDknop
Foto, verslag of uitnodiging, 
stuur het naar de Webredactie!
IconMail IconNieuwsbrief IconFacebook IconTwitter

Twitter @De4doarpen