De 4 doarpen

Hinnaard, Itens, Rien en Lytsewierrum

Nationale Duurzame Huizen Route 4 & 11 november

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/duurzame_huizen_route.jpg'
There was a problem loading image 'images/duurzame_huizen_route.jpg'
duurzame huizen routeSteeds meer mensen hebben plannen om hun woning te verduurzamen. Maar waar begin je? De Nationale Duurzame Huizen Route organiseert voor de vijfde keer opendeurdagen. Dit jaar op zaterdag 4 en 11 november. Huiseigenaren in heel Nederland openen dan hun deuren en vertellen hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Gemeente Littenseradiel doet ook mee.

Er is een grote variatie in soorten woningen en maatregelen te zien tijdens de opendeurdagen. Zo zijn er gasloze woningen, monumenten met een warmtepomp, passiefhuizen, tussenwoningen die van label G naar A zijn gegaan. Kortom voor elk wat wils. Een aanrader voor iedereen die zich wil oriënteren op prettig en energiezuinig wonen.

Op www.duurzamehuizenroute.nl staat een overzicht van alle woningen die te bezoeken zijn. Bij de huizen, die opengaan staan de openingstijden vermeld en is het mogelijk om in te schrijven.


Meedoen? Alle kennis en ervaring op het gebied van duurzaam wonen en bouwen zijn welkom. Of het nu gaat om ervaring met HR++-glas, een warmtepomp of slim hergebruik van materialen bij een nieuwe woning.  Bezoekers horen graag de ervaringen uit eerste hand. Aanmelden kan op www.duurzamehuizenroute.nl/littenseradiel

Bezoekt u op 4 of 11 november een huis of stelt u zelf uw huis open, dan maakt u kans op een midweek weg op een bijzondere locatie: een strohotel in Haps (Brabant).

De4doarpen.nl

AEDknop
Foto, verslag of uitnodiging, 
stuur het naar de Webredactie!
IconMail IconNieuwsbrief IconFacebook IconTwitter

Twitter @De4doarpen