De 4 doarpen

Hinnaard, Itens, Rien en Lytsewierrum

Kerstmarkt in Mienskipshûs de Fermanje

meniste tsjerkeOp vrijdag 22 december willen we proberen een kleinschalige 4doarpen kerstmarkt te organiseren. Deze markt zal plaatsvinden in de Fermanje in Itens, van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Bij deze nodigen we jullie als bewoners van de 4 doarpen uit om mee te doen. Wil je bijvoorbeeld zelfgemaakte kerstkransjes (of iets anders) verkopen of heb je leuke artikelen (in kerstsfeer) om te verkopen? Wil je (zelfgemaakte) kerstversiering verkopen, een lied zingen, geld voor een goed doel inzamelen, jouw bedrijf presenteren in een kerstmanpak of heb je een ander idee? Meld je dan aan voor de kerstmarkt. Let er wel dat het het iets met kerst te maken heeft!

Naast particulieren hebben we ook verenigingen uit de 4 doarpen gevraagd om zich aan te melden; Samen maken we een gezellige kerstmarkt in de 4 doarpen!

We rekenen geen kosten voor deelname; gebruik van materialen (tafels, stroom etc.) doen we in overleg. Wij zorgen voor de aankleding (kerstboom, verlichting etc.)

Als je wilt meedoen horen we dit graag zo spoedig mogelijk; uiterlijk 1 december. Dan kunnen we een plekje voor je reserveren. Laat wel even weten wat je wilt gaan doen, zodat we dit onderling kunnen afstemmen. Let op: vol=vol!

Douwe Willemsma en Elisabeth Abels-Gorter

PS: We vragen geen vergunning aan voor de kerstmarkt, het is een activiteit in besloten kring. Dit betekent ook dat deelname op eigen risico is.

De4doarpen.nl

AEDknop
Foto, verslag of uitnodiging, 
stuur het naar de Webredactie!
IconMail IconNieuwsbrief IconFacebook IconTwitter

Twitter @De4doarpen