De 4 doarpen

Hinnaard, Itens, Rien en Lytsewierrum

Filmclub de Fjouwer doarpen presenteert: De Zevende hemel''

zevende hmelOp 11 mei draaien we alweer de laatste film van het seizoen. Na een voorzichtige start op 10 december konden we boven verwachting de vijftigste bezoeker(4 films) de vorige keer op 6 april al noteren.
Echter hebben we bedacht om onze TROUWE bezoekers te belonen. Kom je op 11 mei voor de 4e keer van dit seizoen hoef deze keer de film niet te betalen.

Het draait allemaal om de Italiaans-Nederlandse familie Rossi, die in de buurt van het Olympisch Stadion van onze hoofdstad een Italiaans restaurant bestiert. Dochter Eva werkt in de bediening en haar echtgenoot Bart in de keuken. Het stel staat te popelen om de zaak over te nemen zodra eigenaar en vader Max met pensioen mag in Italië. Dan is er nog de jongste zoon Matthijs die samen met zijn vriendin Julia een leven buiten de potten en de pannen leidt. De oudste zoon van de familie is het zwarte schaap. Door onenigheid over de opvolging is deze Paul met zijn familie gebrouilleerd geraakt en een foodtruck begonnen. Tot slot en overmaat van ramp heeft moeder Maria het vreselijke nieuws te horen gekregen dat ze aan kanker lijdt en niet lang meer heeft te leven. Hoe mooi zou het dan ook zijn dat ze nog een keer haar gezin in pais en vree aan de eettafel krijgt. We moeten ons echter eerst door een serie ruzies, misverstanden en gezongen overpeinzingen heen werken eer het zo ver is. Dit is minder een straf dan het wellicht klinkt.

Trailer 

Tot ziens op 11 mei!

De4doarpen.nl

AEDknop
Foto, verslag of uitnodiging, 
stuur het naar de Webredactie!
IconMail IconNieuwsbrief IconFacebook IconTwitter

Twitter @De4doarpen