De 4 doarpen

Hinnaard, Itens, Rien en Lytsewierrum

Nieuwe website!

2013 is niet alleen het begin van een nieuw jaar, maar ook de start van deze nieuwe website van De 4 doarpen. OudeWebsite
Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de site, met dit als resultaat.

De officiële presentatie van de nieuwe website zal plaatsvinden tijdens de jaarvergadering van het Dorpsbelang, hier ontvangt u t.z.t. een uitnodiging van.

Een nieuwe website is 1, up-to-date houden doen we met z’n allen. Mocht u een bijdrage hebben voor de website, in de vorm van nieuws, evenement, foto of iets anders, dan kunt u dit doorgeven via website(@)de4doarpen.nl Prikbordadvertenties kunt u zelf op de website plaatsen.

Klik op ‘Lees meer’ om meer over de nieuwe website te lezen, of ontdek zelf de mogelijkheden. We zijn erg benieuwd naar uw reacties, geef ze door via Facebook, Twitter óf website(@)de4doarpen.nl

 

 

Op de nieuwe website heeft elke vereniging/voorziening een eigen pagina gekregen. Later in het nieuwe jaar zal elke vereniging/voorziening een inlogcode ontvangen waarmee ze zelf de pagina up-to-date kunnen houden. Er zal nog een introles volgen over hoe de pagina’s eenvoudig zijn te wijzigen/aan te vullen.
De homepagina/nieuwspagina zal worden bijgehouden door de webredactie. Deze webredactie bestaat uit 4 inwoners, uit elk dorp 1. Zij plaatsen opvallende zaken op de website, plús alles wat ze binnenkrijgen op website(@)de4doarpen.nl.

Agenda: Overzicht van activiteiten in de 4 dorpen. Klik op de titel van een evenement voor meer info. Tevens kunt u dan ook de maand/jaarkalender bekijken om zo niets meer te hoeven missen!

Prikbord: Op het Prikbord kunnen inwoners van de 4 dorpen zelf berichten plaatsen. Of u nou iets te koop heeft, of als u naar iets op zoek bent. Ga hiervoor naar Prikbord, klik rechtsboven op Plaats een bericht.

Laatst gewijzigd: Als verenigingen hun pagina’s wijzigen, wordt in deze kolom hiervan een melding weergeven.

Zoeken: Zoekfunctie op www.de4doarpen.nl

Blijf op de hoogte: Wanneer u zich hiervoor inschrijft, ontvangt u een bericht wanneer er een nieuw nieuwsbericht is geplaatst op de homepagina. Dit wordt in de toekomst de vervanger van het huidige 4 doarpen mailsysteem, nu nog verzorgt door Wytze en Janny Bouma. Hier kunt u zich gratis voor aanmelden, vul uw e-mail adres in en de anti-spam code. U krijgt een bevestigingslink in uw mailbox die u dient te bevestigen. Afmelden kan te alle tijde door onderaan de mail te klikken op ‘unscribe’.

Poll: Om iedereen zoveel mogelijk bij de website te betrekken plaatsen we regelmatig een Poll, hier kunt u anoniem uw mening geven op een stelling.

Advertenties: Advertentieruimte voor bedrijven in/buiten de 4 dorpen.

Twitter: Twitterfeed @de4doarpen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De4doarpen.nl

AEDknop
Foto, verslag of uitnodiging, 
stuur het naar de Webredactie!
IconMail IconNieuwsbrief IconFacebook IconTwitter

Twitter @De4doarpen