De 4 doarpen

Hinnaard, Itens, Rien en Lytsewierrum

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van het nieuws in/rondom De 4 doarpen?
Dat kan simpel door u in te schrijven voor de Nieuwsbrief. Hiermee krijgt u het nieuws als eerste in uw mailbox.


Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?
In de rechterkolom op de website staat een groene balk met 'Blijf op de hoogte' of klik >hier<. Vul hier uw e-mail adres en beveiligingscode in.
Vergeet niet de bevestigingslink te activeren, die krijgt u toe gezonden in uw mailbox.


Hoe werkt de nieuwsbrief?
Wanneer de webredactie een nieuwsbericht plaatst op de homepagina, komt dit automatisch in het mailsysteem terecht. Elke avond gaat dit systeem rond 21.00 uur na, of er die dag ook berichten zijn geplaatst. Indien dat het geval is, worden deze verzonden naar iedereen die haar mailadres heeft geregistreerd op de website én de bevestigingslink heeft geactiveerd.

In uw mailbox ontvangt u dan het bericht zoals het is geplaatst op de website. Wanneer u op de groene titel klikt, wordt u meteen verwezen naar de website. U ontvangt alleen meldingen van nieuwsberichten. Alle verenigingen/voorzieningen/bedrijven beheren haar eigen pagina, hiervan ontvangt u geen melding. Blijf de website dus ook regelmatig bezoeken. Houd hiervoor het blok 'Laatst gewijzigd' links op de homepagina goed in de gaten!


Hoe kan ik iets aanleveren?
Wat voorheen de dorpsmail was, is nu gekoppeld aan de website. Alles wat op de homepagina komt, zal automatisch worden verzonden op de mail. Bijdragen kunnen dus gewoon naar het e-mail adres van de webredactie: website(@)de4doarpen.nl (haakjes wel even weg halen)


Hoe kan ik mij uitschrijven voor de nieuwsbrief?
Onder elk bericht dat u in uw mailbox krijgt, staat onderaan 'Unscribe now'. Wanneer u ervoor kiest om niet langer op de hoogte gehouden te worden via de mail, kunt u hierop klikken om uw e-mailadres uit het mailsysteem te verwijderen.

Opmerkingen, problemen of vragen? Even een mailtje naar: website(@)de4doarpen.nl


 

De4doarpen.nl

AEDknop
Foto, verslag of uitnodiging, 
stuur het naar de Webredactie!
IconMail IconNieuwsbrief IconFacebook IconTwitter

Twitter @De4doarpen