De 4 doarpen

Hinnaard, Itens, Rien en Lytsewierrum

Colofon

De4doarpen.nl is een initiatief van Dorpsbelang De Fjouwer Doarpen.

Oude website
De website is in 2004 online gegaan en werd destijds met name gebruikt door het dorpsbelang. Jaren later werd de website ge-updated, zodat data van evenementen en nieuws uit de 4 dorpen een plaats konden krijgen. Dit was erg bewerkelijk, daarnaast bleek er behoefte te zijn naar een up-to-date website, waar ook verenigingen een eigen plek kregen.

Huidige website
Op 1 januari 2013 is de website geheel vernieuwd naar de huidige vorm. Overzicht en interactie spelen hierbij een grote rol. Er is veel ruimte gecreëerd voor nieuws uit de 4 dorpen. Daarnaast zijn er aan de zijkanten 2 kolommen te vinden, waarin zaken als agenda, prikbord en een zoekfunctie overzichtelijk zijn opgesteld. Dorpen, verenigingen, voorzieningen en bedrijven hebben allemaal een eigen pagina gekregen.

Achter deze website gaat heel wat schuil; elke vereniging/voorziening/bedrijf heeft eigen  inloggegevens, waarmee ze de mogelijkheid hebben om zelf hun eigen pagina te bewerken en up-to-date te houden. Wanneer zij de pagina wijzigen, is dit te vinden in de kolom ‘Laatst gewijzigd’ op de homepagina.

Het nieuws op de homepagina wordt geplaatst door de webredactie. Deze redactie bestaat uit 4 inwoners, uit elk dorp 1. Zij plaatsen alles wat hen opvalt op de website. Daarnaast zetten ze ook alles online wat er binnenkomt via website(@)de4doarpen.nl

Samen houden we www.de4doarpen.nl up-to-date!

Korte uitleg is hier te vinden.

Rechten
Deze website wordt enkel bijgehouden door vrijwilligers. Een ieder is vrij om teksten van deze website te gebruiken. Een bericht stellen we echter zeer op prijs.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd een bericht sturen naar website(@)de4doarpen.nl

De4doarpen.nl

AEDknop
Foto, verslag of uitnodiging, 
stuur het naar de Webredactie!
IconMail IconNieuwsbrief IconFacebook IconTwitter

Twitter @De4doarpen