Doarpsfeest 2024

Beste dorpsgenoten,

Nog een paar maanden en dan is het zover, de epische spelen van de vier dorpen!
Een thema met een vette knipoog naar sport, sportiviteit en de olympische spelen, die eind juli beginnen in een voorstad van de Fjouwer dorpen (Parijs).

De vrijdagavond zal bijna volledig in het teken staan van een strijd tussen de 6 verschillende dorpen/buurten! Het wordt een heuse ‘landenwedstrijd’ met verschillende onderdelen.
Wij hebben in de wandelgangen al gehoord dat sommige Riensters er veel aan gelegen is om ‘de stien in Rien’ te houden. Des te belangrijker voor de andere buurten en dorpen om zich dus goed voor te bereiden en misschien al vast te oefenen… en oefenen dat kan!

We hebben de landenwedstrijd en alle onderdelen die we daarbij horen namelijk helemaal uitgeschreven. Om deze informatie te delen zijn wij op zoek naar 2 teamcaptains (vaste contactpersonen) per deelnemend dorp/buurt aan wie wij deze informatie door kunnen geven.
Graag komen we dus in contact met  deze contactpersonen! Willen jullie de namen en emailadressen van jullie contactpersonen aan ons doorgeven? Graag via fjouwerdoarpendorpsfeest@hotmail.com.

De landenwedstrijd

Deze bestaat uit de volgende onderdelen:
– De intocht/optocht van alle deelnemende dorpen/buurten naar het veld  (voor alle inwoners)
– Het maken van een onherkenbare mascotte
– Een quiz met 4 deelnemers per dorp/buurt
– Een behendigheidsparcours voor 4 deelnemers per dorp/buurt
– Een balvaardigheidsonderdeel voor 4 deelnemers per dorp/buurt
– Een touwtrek wedstrijd voor 4 sterke deelnemers uit ieder dorp (incl. minimaal 1 vrouwelijke!)
– Een landen presentatie/ act op het veld  (voor alle inwoners)

Wij nemen stiekem aan dat jullie 12-13-14 juli in jullie agenda hebben staan en vrijhouden voor de epische spelen! Want meedoen is natuurlijk het allerbelangrijkste!

In feestelijke groet van de feestcommissie!

Media

Recente berichten

Oproep van feestcommissie voor teamcaptains buurt/dorp

maart 28, 2024|

Beste dorpsgenoten, Nog een paar maanden en dan is het zover, de epische spelen van de vier dorpen! Een thema met een vette knipoog naar sport, sportiviteit en de olympische spelen, die eind juli beginnen in een voorstad van de Fjouwer dorpen (Parijs). De vrijdagavond zal bijna volledig in het teken staan van een strijd tussen de 6 verschillende dorpen/buurten! Het wordt een heuse ‘landenwedstrijd’ met verschillende onderdelen. Wij hebben in de wandelgangen al gehoord dat sommige Riensters er veel aan gelegen is om ‘de stien in Rien’ te houden. Des te belangrijker voor de andere buurten en dorpen om [...]

Beleef het gehele dorpsfeest opnieuw!

augustus 30, 2023|

De foto's van het dorpsfeest staan online! Ze zijn te bekijken via onderstaande knop: Heb je zelf ook leuke foto's of video's van het dorpsfeest en wil je ze toevoegen aan het album? Maak dan een gratis account aan op www.myalbum.com/nl.  

Fan de feestkommisje

juli 11, 2023|

Hè hè, no no, poe poe! It sit der op! De feesttinte is alwer fuort. Sa links en rjochts moat noch wat oprêden of fuortbrocht wurde en dan liket it krekt of is der it ôfrûne wykein hielendal neat bard… Mar dat is fansels wol sa!! Jeetje, wat in moai doarpsfeest ha wy wer hân! It is geweldich om te ûnderfinen hoefolle enerzjy en ferbining der wol net yn sa’n lytse mienskip sit. Seker ek op sa’n lêste dei, as wy fanwegen de feiligens fan elk in ferfelend beslút nimme om it matinee te ferhúzjen fan de tinte nei it doarpshûs. Dan [...]

Dorpsfeest 2023

mei 10, 2023|

De feestcommissie komt deze week bij alle inwoners van de Fjouwer doarpen aan de deur met de intekenlijst voor de dorpsfeesten van 7, 8 en 9 juli. Ook is het programma bekend en wordt uitgedeeld! Vanaf nu kan iedereen zich ook opgeven voor de activiteiten. Dit kan via de mail: fjouwerdoarpendorpsfeest@hotmail.com. De feestcommissie

Blijft op de hoogte!

Schrijf je in voor de wekelijkse digitale nieuwsbrief.