Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar kom op 6 september aanvang 20.45 uur naar het dorpshuis de Lytse Fjouwere in Itens of meld je aan via email september6concert@outlook.com om teleurstelling te voorkomen. GRATIS ENTREE

 

Electric Hollers is een nieuwe blues/rocksensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden.

De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After en bracht in 2018 hun eerste plaat ‘Rise’ uit. Het uitbrengen van dit album leverde lovende recensies en een volle agenda op. Inmiddels bouwt de band verder aan hun livereputatie en zijn ze klaar om Nederland te veroveren. In oktober staat de band in de finale van de Dutch Blues Challenge.

Voor inwoners van de Fjouwer doarpen zijn gratis kaarten te bestellen via september6concert@outlook.com, onder vermelding van naam, adres en het aantal kaarten. Kaarten worden uitgegeven op rangschikking van binnenkomst e-mail.  Op=op!