Het Corona-virus heeft wereldwijd impact op de samenleving, maar ook in de 4 doarpen lijkt de tijd en het (sociale) leven momenteel stil te staan. Hierdoor heeft onze redactie van de Diggelfjoer gemeend om onze Mienskip te willen informeren, inspireren en amuseren in deze bizarre tijd met het uitbrengen van een extra Corona-Diggelfjier, begin mei.

Onze redactie werkt op dit moment aan de extra editie van de Diggelfjoer!

 Er zullen een paar vertrouwde items in de extra dorpskrant voorbij komen, maar daarnaast willen we jullie als dorpsgenoten ook de gelegenheid geven om iets te delen. Heb je tips om de tijd door te komen, wil je mensen vermaken met een leuk verhaal of wil je iets vertellen over de impact van het Corona-virus op jouw leven? Laat het ons weten!

Ook is er de mogelijkheid voor vraag en aanbod: Wil jij jouw hulp aanbieden aan een dorpsgenoot, heb je puzzels of boeken over, ben je op zoek naar een item, waar je nu niet aan kunt komen? Stel de vraag of doe het aanbod via onze dorpskrant!

 Ook leuke foto’s zijn van harte welkom.

 De deadline voor het aanleveren van het materiaal is 1 mei, dus graag ontvangen we de teksten/foto’s uiterlijk op deze datum. Dit mag gestuurd worden naar diggelfjoer@live.nl.

 Namens de redactie van de Diggelfjoer,

Hans, Watse, Esther, Thea en Elisabeth