Filmclub fjouwerdoarpen wenst u het  allerbeste voor 2020 en misschien tot ziens op één van de films die we dit jaar vertonen . Tot de zomervakantie draaien we nog 4 films. Zie hiervoor de bijgevoegde flyer. Er is een verandering in de programmering. Op de eerdere uitgave van de flyer staat de laatste film op 4 april. Deze wordt nu vertoond op vrijdagavond 3 april.
We starten dit jaar met The Butterfly Effect.
De twintigjarige student Evan Treborn (Ashton Kutcher) beschikt over een unieke maar levensgevaarlijke gave. Hij is in staat terug te keren naar zijn verleden. Voor Evan, die geplaagd wordt door schuldgevoelens, lijkt het de ideale manier om de levens van zijn vrienden – en vooral dat van z’n ex-liefje Kayleigh – weer op de rails te krijgen. Maar Evan houdt geen rekening met het zogenaamde ‘butterfly-effect’, de ijzeren wet die bepaalt dat de allerkleinste wijziging in het verleden een enorme weerslag heeft op de toekomst. Al snel verliest hij de controle over zijn gave. De gevolgen zijn niet te overzien…
De entreeprijs is slechts € 3,- per persoon. Je krijgt daarvoor een mooie film te zien en in de pauze iets lekkers. Eventuele drankjes reken je af bij de bar.
De filmavond start om 20.00 uur. Er zijn kussentjes in het café of neem gerust je eigen mee.  
Graag tot ziens bij de film!
Noteer ook vast de volgende film in uw agenda.
Zaterdag 14 februari Call Me By Your Name