De 4 doarpen

Hinnaard, Itens, Rien en Lytsewierrum

Zaterdag 9 juni: Swit&Sit Rin

SwitSitRin Logo
Waarom er zoveel hardlopers door de Greidhoeke vliegen? Trainen voor de Swit&Sit Rin die op zaterdag 9 juni 2018 in Itens voor de eerste keer wordt georganiseerd!
Het initiatief komt van dorpsgenoten Paula Korbach, Esther Brouwer, Roelie Zijlstra en Anke Strikwerda. Zij vinden dat een hardloop-evenement eigenlijk ook in de mooie Greidhoeke georganiseerd moet worden.

Het gaat om een hardloopevenement, waarbij mienskip, bewegen voor jong & oud en gezelligheid de dragende krachten zijn; earst switte, dan sitte. Vanaf het sportveld in Itens wordt op 9 juni voor jong en oud wordt een hardloopevenement georganiseerd: 1&2 km voor kinderen van 4-12 jaar, 5 en 10 km voor volwassenen (vanaf 13 jaar).

Earst switte, dan sitte ; na inspanning wordt tijd gemaakt voor ontspanning en ontmoeting.

Want door te gaan hardlopen vindt ontmoeting plaats. In de periode voorafgaand aan de Swit& Sit Rin zal een trainingsschema verstrekt worden aan de beginnende hardloper. Gezelligheid is ook belangrijk op deze dag; alle inwoners, familie, vrienden van de deelnemers zijn welkom bij dit unieke evenement op het sportveld in Itens. Het evenement wordt georganiseerd voor jong en oud en iedereen kan meedoen. Opgeven kan via >dit< formulier. Meer informatie is te vinden op de Swit&Sit Rin Facebookpagina of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De4doarpen.nl

AEDknop
Foto, verslag of uitnodiging, 
stuur het naar de Webredactie!
IconMail IconNieuwsbrief IconFacebook IconTwitter

Twitter @De4doarpen