De 4 doarpen

Hinnaard, Itens, Rien en Lytsewierrum

NL Doet 15 & 16 maart 2019

nl doet
Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken opgelet! Dit is jullie kans om een grote klus te klaren, jullie organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 15 en 16 maart 2019!
Aanmelden voor 2019 kan vanaf november 2018. Meedoen is eenvoudig. Meld je klus aan via Mijn Oranje Fonds.

Vanaf november 2018 kan je een financiële bijdrage aanvragen voor je NLdoet 201 klus. Daarnaast ontvangt elke organisatie - zo lang voorradig - 1 NLdoet promotiepakket per organisatie. En een Gamma kortingsbon van 25%! Check eerst de voorwaarden, dat voorkomt teleurstellingen. Deze staan vanaf november weer op de website.

Heb je hulp nodig om een leuke klus te verzinnen, wil je meer publiciteit voor de klus of wil je weten hoe je meer vrijwilligers krijgt? Kijk onder het kopje ‘Meer doen ’ voor allerlei tips, downloads en inspiratie. Voor veel voorkomende klussen hebben zijn er draaiboeken ontwikkeld. 

Waarschijnlijk heb je als organisatie al een vrijwilligersverzekering. Ga na of deze ook van toepassing is op de activiteiten tijdens NLdoet. Mocht je tijdens NLdoet een groot evenement organiseren, overweeg dan een evenementenverzekering. Het Oranje Fonds is niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen of schade tijdens NLdoet.

Hebben jullie als maatschappelijke organisatie plannen om mee te doen met NLdoet? Wil je overleggen over de mogelijkheden of ben je op zoek naar inspiratie? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0900-4488448.

De4doarpen.nl

AEDknop
Foto, verslag of uitnodiging, 
stuur het naar de Webredactie!
IconMail IconNieuwsbrief IconFacebook IconTwitter

Twitter @De4doarpen