De 4 doarpen

Hinnaard, Itens, Rien en Lytsewierrum

Nieuws van de Webredactie

De4doarpen2.0
Allereerst de beste wensen voor 2019!

We starten het nieuwe jaar met nieuws vanuit de Webredactie van De4doarpen.nl
Elisabeth Abels (Itens) heeft de webredactie met ingang van het nieuwe jaar verlaten, tijd voor nieuwe dingen.
Elisabeth is zeer actief in het dorps/verenigingsleven en was daardoor van veel zaken op de hoogte. Haar vertrek zal dus vast merkbaar zijn in de bijdragen op De4doarpen.nl. Bedankt Elisabeth voor je geweldige inzet!

De website is in de huidige vorm inmiddels alweer 6 jaar online. Daarvoor was er al een website van De 4 doarpen, echter ontbrak er ruimte voor nieuws en actualiteit, dat nu een prominente plek heeft. Echter is er gedurende 6 jaar het nodige veranderd, zowel in de digitale wereld als het dorps- en verenigingsleven. 
Het dorpsbelang (beheerder van de website) kijkt naar de behoeften en mogelijkheden om de website weer passend bij deze tijd te maken. Ideeën of hierin iets betekenen? Geef het door aan het dorpsbelang: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tot er bekend is wat de nieuwe richting/vorm van de website zal worden, blijft de huidige webredactie de website eerst bijhouden.

Let op: doordat de webredactie nu een kleinere bezetting heeft, kan het langer duren voordat bijdragen worden geplaatst. Het is daarom handig om bijdragen voor de website tijdig door te mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Evenementen in de agenda die in De 4 doarpen plaatsvinden kan iedereen zelf toevoegen.

De4doarpen.nl

AEDknop
Foto, verslag of uitnodiging, 
stuur het naar de Webredactie!
IconMail IconNieuwsbrief IconFacebook IconTwitter

Twitter @De4doarpen