Beste 4-dorpsgenoten,

hebben jullie ons ook gehoord op radio en televisie? Zaterdagochtend 8 juni waren we aanwezig in de studio van Omrop Fryslan om in het programma “Op en út” de Swit&Sit- Rin te promoten! Wat genieten we van de voorpret en van de leuke reacties uit de dorpen en daarbuiten!

En nu is het al bijna zover! Volgende week zaterdag 15 juni giet it oan! Het belooft mooi weer te worden, dus een prachtkans om onze vier dorpen weer van onze beste kant te laten zien. We hopen weer op een minimale deelname van 100 lopers, maar zien ook graag veel toeschouwers van binnen en buiten de dorpen naar het veld komen om gezellig te komen switten of sitten!

We zijn ontzettend blij met de vrijwilligers die zich al hebben gemeld voor de organisatie van dit evenement. Heeft u alsnog belangstelling om, op wat voor manier dan ook, bij te dragen aan de Swit & Sit- Rin, geef dan even een gil via switsitrin@gmail.com. Dan zoeken we naar een geschikte plek voor u op deze dag.

Switterkes van Echte Bakker Posthuma
Ook sponsor Echte Bakker Posthuma doet mee aan de Swit&Sit Rin dit jaar. Van donderdag 13 t/m zaterdag 15 juni verkopen zij in hun winkels in Wommels en Scharnegoutum echte “Switterkes”. Dit zijn speciaal voor de Swit&Sit-Rin ontwerpen cakejes met aardbeivulling en ons logo. Een deel van de opbrengst van de verkoop van de Switterkes gaat naar de Swit&Sit- Rin, dus zeggen wij: kopen die Switterkes! Leuk om weg te geven of zelf van te smullen!

Vraag:

Voor het schenken van hete bouillon aan de switters na afloop zijn we nog op zoek naar ca. 15 thermoskannen met gekookt water. Wilt u een kan met gekookt water leveren, meldt u zich dan even via switsitrin@gmail.com. Dan noteren we uw naam. U kunt de kan (voorzien van uw naam) vervolgens om 14.30 uur afgeven in de tent. Mocht u zelf niet komen switten of sitten, dan kunt u rond 17 uur uw thermoskan weer ophalen.

Tot ziens!

We zien u zaterdag 15 juni graag op het sportveld in Itens om de 4 doarpen en onze mienskip te vieren en de switters aan te moedigen. Er is muziek geregeld en voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Alle reden om zaterdag 15 juni even langs te komen! Wij hebben er zin! Tot dan!

 

Een sportieve groet,

het Swit&Sit Team