Op zaterdag 5 september 2020 is het zover, dan vindt dé Trucktour van Súdwest Fryslȃnplaats. Trucktour Súdwest Fryslȃn is een evenement voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking. Op deze dag maken een team van vrijwilligers en sponsoren het voor 150 deelnemers mogelijk om mee te rijden in één van de trucks. De 150 wagens rijdenin een lange stoet een route van 55 kilometer door Súdwest Fryslȃn.

Trucktour Súdwest Fryslȃn is de opvolger van Truck Tour Bolsward die in 2015 voor het laatst werd georganiseerd. Samen met een aantal oud bestuursleden willen wij dit evenement dat met veel enthousiasme werd ontvangen bij de deelnemers, weer nieuw leven inblazen.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en vanaf 1 mei 2020 kunnen deelnemers en chauffeurs zich inschrijven via de website www.trucktour.frl. Houdt de website in de gaten voor het laatste nieuws, de starttijd en de route. We zien u allen graag langs de route op zaterdag 5 september 2020 om deze prachtige dag samen met de deelnemers en chauffeurs te beleven.