De Filmclub biedt in het winterseizoen een groepje doarpsgenoaten een leuke avond met een mooie film, een hapje en een drankje. En gezellig napraten over wat ieder heeft opgemerkt in de film of gewoon over iets anders dat je bezig houdt.
Dat idee blijft, maar we gaan het iets anders organiseren dan de oorspronkelijke opzet. We willen zorgen dat de makers van die mooie films ook krijgen waar ze recht op hebben. Om ons helemaal aan de regels te houden én het betaalbaar te maken, moeten we ook echt een besloten club vormen. Dat betekent dat we de informatie over de films uitsluitend gaan geven in een nieuwe ‘besloten’ appgroep, Filmclub de Fjouwerdoarpen.
Dus meld je aan met een appje aan Jeannet, Irma, Corrie of Thijs!
Wees niet bang voor wéér een appgroep met een eindeloze stroom berichten. Alleen de Filmclub-organisatie kan appjes versturen, dus je ontvangt hooguit af en toe een aankondiging van het programma en een handige herinnering een paar dagen voor de volgende film draait.
In de Diggelfjoer, website en Facebook, komt alleen de datum dat er filmavond is, misschien met een kleine teaser.
We proberen de vergoeding voor een bezoekje aan de filmavond zo toegankelijk mogelijk te maken. Voor de komende avonden 3 euro (hapjes inbegrepen) met waarschijnlijk op termijn een kleine verhoging.
Nieuwsgierig? Meld je aan voor de appgroep Filmclub de Fjouwerdoarpen en blijf op de hoogte van de interessante films die we vertonen!
Jeannet  06-55933722
Irma 06-10180813
Corrie 06-38194839
Thijs 06-24696231
Komende zaterdag draaien we weer een prachtige Deense film. Aanvang zoals gewoonlijk 20.00.