Filmclub De Fjouwerdoarpen

Sinds 2017 hebben we weer een actieve Filmclub!

Alien, Irma, Jeannet en Karin hebben de handen ineengeslagen en vormen we een heuse Filmclub!

Wij verzorgen gedurende de periode oktober-mei regelmatig een gezellige filmavond in ons Doarpshûs. We proberen een gevarieerd programma samen te stellen met in ons achterhoofd “voor ieder wat wils”.

Medio september maken we het programma bekend via de Diggelfjoer en op deze site. Wil je het programma liever op papier? Geen probleem! Laat het ons weten dan zorgen we ervoor dat het bij je op de deurmat valt.

Het voordeel van het tijdig bekendmaken van het programma is dat je de data alvast in je agenda kunt noteren en dat je geen filmavond hoeft te missen!

De entree voor de film is €3,– per keer. De drankjes betaal je aan de bar en wij bieden iets lekkers aan in de pauze.

Ben je een Frequente Filmavond Bezoeker? Leuk! Als je in één seizoen 4x bent geweest, mag je de 5e keer gratis en krijg je een drankje van ons!

We hopen je te zien op de volgende filmavond!

Hartelijke groeten van

Alien – Irma – Jeannet – Karin

Recente berichten

Rectificatie

september 14, 2022|

De filmavond die gepland staat op 24 september gaat door verschillende omstandigheden niet door. De eerstvolgende filmavond is nu op 5 november. Wij hebben inmiddels Thijs Doorenbosch mogen verwelkomen bij de filmclub echter we kunnen nog altijd mensen gebruiken. Lijkt t je leuk om ook eens een filmavond te verzorgen dan horen wij dat graag. Graag tot ziens op 5 november.

Mensen gezocht voor de filmclub

september 9, 2022|

Door verschillende omstandigheden zijn wij op zoek naar nieuwe mensen, die met ons (Jeannet van Ommen en Irma Rijpstra) de filmclub draaiende willen houden. We bepalen aan het begin van het seizoen welke films we willen draaien en wanneer. We verzorgen met zijn tweeën een avond. We starten de film, doen de bar en verzorgen een paar hapjes. Met zijn tweeën lukt het ons niet de club draaiende te houden, dus schroom niet en kom ons versterken.  Heb je vragen of wil je je bij ons aansluiten neem dan contact op met Jeannet  (Hearedyk 1) of Irma (Hearedyk 10) Onze [...]

FILMAVOND 2 april 20.00 FISHERMAN‘S FRIENDS

maart 28, 2022|

  We gaan weer van start en wel op zaterdag 2 april. Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt. Als de bijdehante Danny, een muziekproducent uit Londen, met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt [...]

Agenda