Kaatsvereniging Itens e.o

Kaatsvereniging Itens e.o. organiseert ieder jaar vanaf Koningsdag t/m eind augustus/begin september verschillende kaatspartijen voor leden en niet leden in de Fjouwer doarpen, Itens, Rien, Hinnaard en Lytsewierrum.

Wekelijks wordt er in het seizoen competitie gekaatst door heren en dames. Voor de iets minder fanatiekelingen is er ferdivedaasje keatsen, voor een ieder die het leuk vind om een balletje te slaan of kennis wil maken met deze leuke Friese sport. In het seizoen worden er verschillende ledenpartijen georganiseerd, maar ook niet leden worden bij sommige partijen uitgenodigd om mee te doen.

Voorbeelden van kaatspartijen zijn: Koningsdagpartij, nachtkeatsen, stritkeatsen en pearke keatsen, waarbij elke keer weer gestreden wordt om de mooie kransen en de bijbehorende prijzen.

Ook worden er federatie partijen georganiseerd en ook de zogenaamde Agrarische partij, waarbij heren 1e klasse kaatsers op het sportveld in Itens te bewonderen zijn. Door de verschillende sponsors is het mogelijk om de verschillende partijen te organiseren.

Daarnaast is er een jeugdcommissie, die zich actief inzet voor het jeugdkaatsen in de dorpen.

Elke week wordt er onder deskundige leiding met de kinderen van de basisschool getraind en er wordt ook een competitie gekaatst.

Recente berichten

Ruim € 800,- naar verenigingen De 4 doarpen!

november 2, 2020|

De maand oktober stond in het teken van Rabo Clubsupport. Iedereen die lid is van de Rabobank kon een gratis stem geven aan een club/vereniging. Hoe meer stemmen, hoe meer geld de Rabobank zou doneren. De kaatsvereniging, fûgelwacht en ijsclub sloegen de handen in één, zij kunnen gezamenlijk € 800,- in ontvangst nemen. Fûgelwacht: € 395,46 Kaatsvereniging: € 246,82 IJsclub: € 227,77 Namens deze 3 verenigingen: Tige Tank foar jo stim!

Steun de verenigingen uit De 4 Doarpen met een gratis stem!

oktober 8, 2020|

De kaatsvereniging Itens e.o., fûgelwacht De Fjouwer Doarpen én IJsclub de Eensgezindheid Rien e.o. slaan de handen in één om met elkaar zoveel mogelijk geld op te halen voor deze verenigingen in De 4 doarpen. Iedereen die lid is van de Rabobank kan een gratis stem geven aan een club/vereniging. Hoe meer stemmen, hoe meer geld de Rabobank doneert! Elke stemmer dient op minimaal 3 clubs te stemmen, hoe mooi is het om dan 3 clubs uit De 4 doarpen te steunen?! Stemmen? Ga naar: Rabobank.nl/Clubsupport óf nog sneller via de Rabo app! Door in te loggen in de app [...]

De trainingen gaan weer los!

mei 11, 2020|

We hebben fantastisch nieuws voor de kinderen! Klik op onderstaande link voor alle informatie. Informatie voor de ouders Voor vragen kunnen jullie zijn jullie altijd welkom.   Sportieve groetjes, Kf Itens e.o.    

Update K.f. Itens e.o.

april 16, 2020|

Beste leden,    Het bestuur hoopt dat iedereen gezond is in deze periode van onzekerheid. Ook de kaatsvereniging merkt de gevolgen van de Corona crisis.     Het bestuur heeft besloten om de adviezen van het RIVM en de KNKB te volgen. Alle activiteiten van de kaatsvereniging komen daarom in elk geval stil te liggen tot 1 juni, zoals de KNKB ook heeft aangekondigd.     Het kaatsboekje dat jullie elk jaar van ons ontvangen zal even op zich laten wachten omdat we later dit seizoen een selectie van de wedstrijden willen maken. Ook de contributie zal later geïnd worden.    Mocht je [...]

Donatie foar de nije meanmasjine KF Itens

augustus 10, 2019|

Ôfrûne moandei ha wy út hannen fan Pep de Boer fan it coöperatiefonds fan de Rabobank Súdwest Fryslân in cheque krigen fan €1250,- foar de oanskaf fan ús nije meanmasjine. Ús âlde meanmasjine wie oan ferfanging ta, der kamen tefolle kosten dus in nije wie in bettere optie. Dus as jo no iets reads oer it fjild riden sjogge dan is it Klaas op ús nije meanmasjine!

Keatsen en Jeu de Boule Keningsdei

april 18, 2019|

Woansdei 24 april kinne we wer los want dan begjint it competitie en ferdivedaasje keatsen wer! We begjinne om 19.30 oere. De sneons is it 27 april en ha wy ús earste keatspartij wer: de Lytse Fjouwere-keatspartij. It begjint om 11.00 oere, de ynlis is €3,- en opjaan kin o/m 25 april 19.00 oere fia de mail: kf-itens@live.nl of by ien fan it bestjoer. Fanôf 14.00 oere kin der ek Jeu de Boule spile wurde op de Jeu de Boule baan op it keatsfjild, opjaan is net nedich en meidwaan is fergees.