Kaatsvereniging Itens e.o

Kaatsvereniging Itens e.o. organiseert ieder jaar vanaf Koningsdag t/m eind augustus/begin september verschillende kaatspartijen voor leden en niet leden in de Fjouwer doarpen, Itens, Rien, Hinnaard en Lytsewierrum.

Wekelijks wordt er in het seizoen competitie gekaatst door heren en dames. Voor de iets minder fanatiekelingen is er ferdivedaasje keatsen, voor een ieder die het leuk vind om een balletje te slaan of kennis wil maken met deze leuke Friese sport. In het seizoen worden er verschillende ledenpartijen georganiseerd, maar ook niet leden worden bij sommige partijen uitgenodigd om mee te doen.

Voorbeelden van kaatspartijen zijn: Koningsdagpartij, nachtkeatsen, Teatsen en pearke keatsen, waarbij elke keer weer gestreden wordt om de mooie kransen en de bijbehorende prijzen.

Ook worden er federatie partijen georganiseerd en ook de zogenaamde Agrarische partij, waarbij heren 1e klasse kaatsers op het sportveld in Itens te bewonderen zijn. Door de verschillende sponsors is het mogelijk om de verschillende partijen te organiseren.

Daarnaast is er een jeugdcommissie, die zich actief inzet voor het jeugdkaatsen in de dorpen.

Elke week wordt er onder deskundige leiding met de kinderen van de basisschool getraind en er wordt ook een competitie gekaatst.

Recente berichten

Bestuurs- en vrijwilligersoproep K.f. Itens e.o.

januari 14, 2023|

Beste leden van Kf. Itens e.o. & inwoners van de Fjouwer Doarpen, Het verenigingsleven van dorpen zoals Itens, Hinnaard, Rien en Lytsewierrum is enorm belangrijk om de leefbaarheid groot te houden. Al deze verenigingen zijn afhankelijk van de vrijwilligers die hier tijd, energie en enthousiasme in steken.   De kaatsvereniging Itens e.o. is enorm trots dat de vereniging in 2022 al 100 jaar heeft kunnen bestaan met behulp van al deze vrijwilligers; in het bestuur, commissies, veld werkzaamheden en randzaken.   Ook voor 2023 staan er weer fantastische wedstrijden op de planning. Met in het bijzonder de organisatie van het [...]

Stem op de verenigingen in De 4 doarpen!

oktober 4, 2021|

De kaatsvereniging, vogelwacht én ijsclub slaan de handen in één om met elkaar zoveel mogelijk geld op te halen voor deze verenigingen in De 4 doarpen met Rabo Clupsupport! Iedereen die lid is van de Rabobank kan een gratis stem geven aan een club/vereniging. Hoe meer stemmen, hoe meer geld de Rabobank doneert aan de vereniging. Stemmen kan van 4 t/m 25 oktober 2021. Door in te loggen bij de Rabobank online óf via de Rabo-app. Ga dan via 'Service' naar 'Mijn Lidmaatschap' om vervolgens te klikken op Rabo Clubsupport. Hier kun je op maximaal 3 clubs/verenigingen stemmen. Uit De [...]

Teatsen

juli 14, 2021|

Pak de aginda der mar wer by: snein 18 july is it wer tiid foar it *Teatsen*! Do kinst dy opjaan oant freed 16 july 20.00 oere by Laura Margje(06-29048829) of maile nei kf-itens@live.nl. It is in "frije" partij, dus ek *net* leden binne fan herte wolkom.

Blijft op de hoogte!

Schrijf je in voor de wekelijkse digitale nieuwsbrief.