Fjouwer Doarpen Docht

Ontstaan

Fjouwer Doarpen Docht (FDD) is opgericht in het voorjaar van 2011, omdat er geen feestcommissie bestond om een jaarlijks doopfeest te organiseren. Een clubje dames hebben de handen ineen geslagen en in een korte tijd de Fjouwer Doarpen Dei neergezet. Dit dorpsfeest was een enorm succes waardoor het FDD is uitgegroeid tot een vereniging die maandelijks activiteiten organiseert alle bewoners van De Fjouwer Doarpen.

Activiteiten

Elk jaar stellen we een programma op en proberen we een goede mix te vinden tussen nieuwe en terugkerende activiteiten en proberen hierbij jong en oud aan te spreken. Zo is het winterse stampotten buffet “Winterwille” elk jaar weer een succes, net als het bloemschikken en de Kwisjun. De kinderen in onze dorpen hoeven zich ook niet te vervelen want er wordt regelmatig geknutseld in het dorpshuis, geswingd tijdens de kinderdisco en mooie prijzen gewonnen bij de kinderbingo. We proberen het seizoen in het voorjaar af te sluiten met een groot feest voor iedereen.

Meehelpen?

Wil je meedenken in ons team, of heb je leuke ideeën voor een activiteit? We horen het graag! Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar een paar extra handen die willen helpen bij de voorbereiding of tijdens een activiteit.

Recente berichten

Agenda