Volleybalvereniging Covos

Welkom bij Volleybalvereniging COVOS. Dé volleybalvereniging van Easterein, Wommels, Reahûs, Itens en wijde omstreken, met als thuisbasis sporthal “De Greidhoeke”. Covos biedt volleybalmogelijkheden voor alle leeftijden en niveaus:

Circulatievolleybal
Circulatievolleybal is volleybal voor kinderen met een leeftijd tussen 8 en 12 jaar. Door middel van zes verschillende niveaus leren de kinderen in een aantal jaren het echte volleybal kennen. Bij niveau 2 wordt nog gegooid, terwijl bij niveau 5 volledig volgens volleybaltechnieken wordt gespeeld. De kinderen worden op niveau en gemixt met kinderen uit andere dorpen. De trainingen vinden centraal plaats in Easterein. De trainingen worden afzonderlijk per niveau gegeven:|
CMV 1 traint op dinsdag en donderdag;
CMV 2 en CMV 3 trainen op donderdag;
CMV 4 en CMV 5 trainen op dinsdag.
Wedstrijden zijn meestal op zaterdagen.

Junioren volleybal (13 tot 18 jaar)
CoVos MA 1  Meisjes A Hoofdklasse (IJ-W)
CoVos MA 2  Jeugd A poule P Sneek-Middelsee
CoVos MB 1  Jeugd B poule P Sneek-Middelsee
CoVos MC 1  Jeugd C poule Q Sneek-Middelsee
CoVos 2       Jeugd B poule Q Sneek-Middelsee

Senioren volleybal
Op dit moment heeft Covos dertien senioren teams die meedraaien in de competitie. Dames 1 en heren 1 spelen promotieklasse. We hebben dit seizoen voor het eerst vier herenteams en dat is één minder dan vorig seizoen. We hoeven niet te treuren want er zijn alweer een aantal heren dat de sporthal heeft gevonden en het spelletje graag wil leren.

COVOS biedt volleybal op verschillende niveaus, van prestatiesport op hoog niveau tot recreatiesport voor iedereen die een bal kan raken. Bij COVOS doen we heel veel samen. Het gekozen bestuur coördineert de taken die uitgevoerd worden door vrijwilligers in de Technische Commissie (TC), ingehuurde trainers en werkgroepjes uit de verschillende teams.

Wil je lid worden? Of wil je een keertje meetrainen?
Neem contact op met iemand van de TC, of vul het aanmeldingsformulier in en stuur dit naar ledenadministratie(@)covos.nl

Meer informatie is te vinden op: www.covos.nl

Recente berichten

Blijft op de hoogte!

Schrijf je in voor de wekelijkse digitale nieuwsbrief.