Afgelopen week kregen we het bericht van de gemeente dat de vergunning voor het dorpsfeest is afgegeven, dus…it giet oan! We nemen aan dat jullie allemaal vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli vrij houden in de agenda, want het is dan FEEST in de Fjouwer doarpen.

Op de vrijdagavond na de quiz zullen Sander Metz en Jacob Dijkstra voor ons spelen. Sander en Jacob staan garant voor feest, de muziek gaat alle kanten op, van een feestlied tot een stevig rocknummer, niets is hun te gek. Zorg dat je erbij bent!

Zaterdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur is het swingen voor de kids, want dan is er een heuse kinderdisco! Trek je mooiste disco-outfit aan en kom lekker swingen in de feesttent op de tofste top 40 hits!

Op zaterdagavond zal de band Bamm Bamm met dorpsgenote Regina als zangeres ‘de tent afbreken’. Deze zeskoppige band heeft een uitgebreid repertoire. Dat wordt alweer een avond met dik feest!

Op zondagmiddag vanaf 16.00 uur hebben we een muzikale verrassing in petto. De laatste uurtjes van het dorpsfeest zullen we gezellig met elkaar afsluiten.

Wil je je nog inschrijven voor het feest? Dat kan nog steeds, via Watse Zeinstra 06-31 64 86 75 of  Jan Hofstra 06-20 16 14 32.

De feestcommissie, Watse, Jan, Oane, Maaike, Regina en Elisabeth

PS: Natuurlijk is een ieder vrij wat betreft het versieren van de dorpen, maar wat zou het aan de feestvreugde bijdrage als de straten worden opgefleurd. Dus buren, zoek elkaar op en organiseer de versierde straten in jullie buurt!