De oorlogsbeelden uit Oekraïne raken ons allemaal. Ook in de klas kunnen we merken dat de oorlogssituatie in dit land de gemoederen bezig houdt en dat veel scholen/ kinderen in actie willen komen om hun leeftijdsgenootjes en de mensen daar te helpen. We slaan de handen in één en gaan met alle elf scholen van OT-Noord zoveel mogelijk geld inzamelen om deze mensen te helpen.Juist in deze tijd is het goed om de verbinding op te zoeken. Alleen ga je misschien sneller, samen komen we verder.

De actie algemeen

Alle 11 scholen zullen geld inzamelen. Dit gebeurt in de periode tussen 16 en 31 maart. Iedere schooldag zal één van de 11 scholen de tussenstand naar een andere school brengen. De bovenbouw zal dit bedrag woensdagmiddag 16 maart naar de Opslach in Wommels brengen.

Op de site van Giro 555 hebben wij een team aangemaakt. Via de link www.itens.11scholentocht.nl

kan er geld overgemaakt worden. Dat kan vanaf 16 maart tot uiterlijk 31 maart. Naast los geld overmaken is, organiseren we ook een aantal activiteiten om geld in te zamelen.  Mocht er contact geld binnenkomen, dan zorgen we er uiteraard voor dat dit bedrag volledig op Giro555 komt. Op de site staat een totaal bedrag van alle scholen samen, maar u kunt dus ook zien hoeveel de school al heeft opgehaald.
Helpt u ook mee om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Oekraïne.