De KWF-collecte vernieuwt! Vanaf dit jaar lopen alle collectanten met een collectebord met QR-code, in plaats van een collectebus. Gelukkig kun je, vertrouwd als altijd, bij de collectant jouw donatie doen. Scan simpelweg de QR-code met jouw telefoon. Zo doneer je makkelijk, veilig en snel via iDEAL.

Geven wat je wilt geven

Steeds minder mensen hebben contant geld in huis. Misschien jij ook wel. Met de QR-code kun je dan toch doneren. Je bepaalt helemaal zelf het bedrag. Zo geef je precies wat je wilt geven. En jouw donatie via iDEAL staat meteen op de rekening van KWF. Bekijk hier hoe het werkt

Overmaken kan ook

Heb je geen smartphone? Dan kun je nog steeds doneren. Iedere collectant heeft een flyer bij zich. Daar staat het rekeningnummer op, zodat je een gift kunt overmaken. Of regel het meteen via dit formulier.

Eerste goede doel

KWF is het eerste goede doel in Nederland dat deze stap zet. Al ruim driekwart van het betaalverkeer is met pinpas of smartphone. Ook wordt afstorten steeds moeilijker. En duurder. Door nu de overstap te maken naar het collectebord, zijn we klaar voor de toekomst. En kunnen we óók in de komende jaren doen wat we zo belangrijk vinden: zoveel mogelijk geld ophalen tegen kanker, en voor het leven.