Als het goed is, hebben jullie allemaal het programma van het dorpsfeest in huis. Nog zo’n 6 weken, dan is het zover! Wil je je nog inschrijven? Dat kan nog steeds, via Watse Zeinstra 06-31 64 86 75 of  Jan Hofstra 06-20 16 14 32.

De komende tijd zullen we jullie nog verder informeren over wat er staat te gebeuren op 8, 9 en 10 juli, maar nu alvast….

Allereerst de dorpsquiz, want de eerste aanmeldingen van teams zijn al binnen! Stel een team van 4 personen uit de Fjouwer doarpen samen en geef je als viertal op via fjouwerdoarpendorpsfeest@hotmail.com. Iedereen, die niet meer op de basisschool zit, mag meedoen. Het beloofd weer een ouderwets gezellige quiz-avond te worden! PS: Kom verkleed, dan scoor je alvast extra punten! 🤡

Ook als je mee wilt doen aan de spelen op zaterdag kun je je nu al opgeven. Zowel voor de quiz als de spelen geldt dat je je als team kunt opgeven, maar ook individueel. Mis het niet!

De feestcommissie, Watse, Jan, Oane, Maaike, Regina en Elisabeth

PS: We zijn nog altijd op zoek naar een aantal vrijwilligers. Wil je wat doen gedurende het weekend? Laat het ons weten!