Beste dorpsgenoten!
Op zaterdag 20 mei a.s. is het zover! Van 14:15 uur wordt de Swit&SitRin verlopen vanuit Itens. De Swit&SitRin is een laagdrempelig hardloopevenement voor jong en oud, waarbij meedoen en ontmoeting het belangrijkste is. Er wordt gelopen in het dorp Itens (kidsruns), maar er is ook een route via Skrok naar Wommels en Easterein voor de 10km-lopers of een 5 km- route via Easterein en over de fietspaden naar Itens. Het verkeer bij de entree van het dorp Itens en oversteken in Easterein en Wommels wordt daarom geregeld door vrijwillige verkeersregelaars. We vragen u vriendelijk om mee te werken aan hun aanwijzingen.
We vinden het super dat er zo veel mogelijk vier-dorpsgenoten naar het sportveld komen om te genieten van de lopers of de live-muziek van een nieuwe band: De Faam! Die avond hoeft u niet te koken, want uw pizza’s worden door Pizza’s van Atze gebakken terwijl u wacht! Bovendien worden de hottubs natuurlijk weer warm gestookt, dus naast deelnemers kunnen ook supporters komen ontspannen in Itens. We starten met de opbouw op het sportveld vanaf een uur of 12 ’s middag en het feest zal zo rond 19:30 weer zijn afgelopen. Wilt u rekening houden met wat feestelijke drukte in het dorp?
We zoeken nog een aantal inwoners die ons van een thermoskan met kokend water kunnen voorzien, zodat we er een bouillon van kunnen trekken voor de deelnemers na afloop. Bent u nog in de gelegenheid om een thermoskan heet water langs te brengen in de tent, dan bent u vanaf 15:15 uur van harte welkom om deze te brengen.
Heeft u nog belangstelling om mee te rennen? Dan kunt u zich tot een half uur voor aanvang inschrijven via mijninschrijving.nl. Ook zijn er in de tent shirts á €10,- te koop.
Rest ons niks anders dan u en ons allen een fantastische dag te wensen en graag tot ziens!
Earst switte dan sitte!
een sportieve groet,
het Swit&Sit Team
p.s. heeft u nog vragen over of tijdens deze dag? Dan is Esther Brouwer uw contactpersoon: 06-11213174 of switsitrin@gmail.com