Kom jij naar het Verenigingsdiner in Itens?

Op maandag 26 september organiseren Doarpswurk, Keunstwurk en Sport Fryslân in samenwerking met gemeente Súdwest-Fryslân en provincie Fryslân drie Verenigingsdiners. De diners zijn het startschot voor de pilot van Leve de Vereniging – Ûnderweis yn Súdwest. Het doel is om samen met verenigingen op zoek te gaan naar manieren om toekomstbestendig te blijven.

Dus ben jij een bestuurslid van dorpsbelang of het dorpshuis, organiseer je sportactiviteiten of het jaarlijkse dorpsfeest, heb je een toneelgroep of regel je de geldzaken voor het koor? Dan zetten we jou graag in het zonnetje op maandag 26 september. Je kunt samen met andere verenigingsbesturen uit Rien, Itens, Hinnaard of Lytsewierrum genieten van een etentje in dorpshuis De Lytse Fjouwere in Itens. Ook informeel verenigde clubs zoals wandelgroepen en hobbyclubs zijn van harte welkom. Per vereniging kunnen tenminste twee bestuursleden aanschuiven bij het Verenigingsdiner.

Tijdens het eten horen we graag hoe het momenteel bij jullie vereniging of bestuur gaat, zijn er zaken waar je tegen aanloopt, of gaat er juist iets verassend goed en heeft een andere vrijwilliger hier mogelijk wat aan?

Je bent van harte welkom (en tip graag andere verenigingsbesturen die je kent 🙂

Maandag 26 september 2022

Dorpshuis De Lytse Fjouwere in Itens

Hearedyk 15- A

Tijd: 17:00 uur tot 19:00 uur (met mogelijk uitloop)

Eet je mee, meld je dan per vereniging aan via het aanmeldformulier https://www.doarpswurk.frl/aanmelden-verenigingsdiner-de-4-doarpen/

Graag tot dan!

Freonlike groetnis,      Doarpswurk, Sport Fryslân en Keunstwurk