Beste dorpsgenoten,

Nog een paar maanden en dan is het zover, de epische spelen van de vier dorpen!
Een thema met een vette knipoog naar sport, sportiviteit en de olympische spelen, die eind juli beginnen in een voorstad van de Fjouwer dorpen (Parijs).

De vrijdagavond zal bijna volledig in het teken staan van een strijd tussen de 6 verschillende dorpen/buurten! Het wordt een heuse ‘landenwedstrijd’ met verschillende onderdelen.
Wij hebben in de wandelgangen al gehoord dat sommige Riensters er veel aan gelegen is om ‘de stien in Rien’ te houden. Des te belangrijker voor de andere buurten en dorpen om zich dus goed voor te bereiden en misschien al vast te oefenen… en oefenen dat kan!

We hebben de landenwedstrijd en alle onderdelen die we daarbij horen namelijk helemaal uitgeschreven. Om deze informatie te delen zijn wij op zoek naar 2 teamcaptains (vaste contactpersonen) per deelnemend dorp/buurt aan wie wij deze informatie door kunnen geven.
Graag komen we dus in contact met  deze contactpersonen! Willen jullie de namen en emailadressen van jullie contactpersonen aan ons doorgeven? Graag via fjouwerdoarpendorpsfeest@hotmail.com.

De landenwedstrijd

Deze bestaat uit de volgende onderdelen:
– De intocht/optocht van alle deelnemende dorpen/buurten naar het veld  (voor alle inwoners)
– Het maken van een onherkenbare mascotte
– Een quiz met 4 deelnemers per dorp/buurt
– Een behendigheidsparcours voor 4 deelnemers per dorp/buurt
– Een balvaardigheidsonderdeel voor 4 deelnemers per dorp/buurt
– Een touwtrek wedstrijd voor 4 sterke deelnemers uit ieder dorp (incl. minimaal 1 vrouwelijke!)
– Een landen presentatie/ act op het veld  (voor alle inwoners)

Wij nemen stiekem aan dat jullie 12-13-14 juli in jullie agenda hebben staan en vrijhouden voor de epische spelen! Want meedoen is natuurlijk het allerbelangrijkste!

In feestelijke groet van de feestcommissie!