Heb je altijd al eens een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

Op zaterdag 2 oktober 2021 is de eerste van tien repetities van Nij Talint Orkest Greidhoeke, een superleuk muziekproject voor volwassenen van muziekvereniging Oranje Spannum. We willen je graag laten ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De begeleiding is in handen van Guus Pieksma en Annewiep Bloem.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een daverend concert.

Dochsto mei?
Dan zorgen wij voor een lessenaar en een instrument. Misschien weet je al welk instrument je zou willen hebben en anders zoek je ter plekke eentje uit. Verder krijg je een complete lesmap. 300 Nij Talint Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

 

Alles wat je moet weten
Startdatum:    zaterdag 2 oktober 2021
Vervolg:          iedere week op de zaterdagmiddag (laatste repetitie 4 december)
Tijd:                 13.00 – 15.00 uur
Locatie:           dorpshuis Us Gebou, Tsjerkebuorren 12 a 8843 KE SPANNUM
Kosten:            € 100,-
Coronaproof:   tijdens de repetities houden we ons aan de geldende coronamaatregelen

Voor aanmelden, vragen en informatie kun je terecht bij:
Ineke Haagsma, telefoon 06-46721197 of mail naar oranjespannum@gmail.com.

Kijk ook eens op https://www.facebook.com/nijtalintorkest of www.nijtalintorkest.nl.