De Stichting Kinderopvang Friesland verzorgt in vele gemeenten in Friesland kinderopvang in de vorm van kleinschalige kinderopvang, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang en gastouderopvang. De Stichting Kinderopvang Friesland is een open en flexibele organisatie met een prettige werksfeer. Voor onze nieuwe te starten locaties in Hommerts en Itens zoeken wij respectievelijk vanaf 23-08-2021/07-09-2021:

page1image57410880

De functie

Eén of twee meewerkend ADJUNCT HOOFD(EN) BUITENSCHOOLSE OPVANG

± 10-20 uur per week

Als meewerkend adjuncthoofd buitenschoolse opvang draag je de dagelijkse verantwoordelijkheid voor de locatie. Je draagt zorg voor de dagelijkse verzorging en opvoeding van kinderen, waarvan de leeftijd kan variëren tussen 4 tot 13 jaar. Naast je werk op de groep fungeer je als aanspreekpunt van de locatie t.a.v. je evt. collega’s en de ouder(s)/verzorger(s). Je draagt er zorg voor dat alle medewerk(st)ers geregeld op de hoogte gesteld worden van alle voor de vervulling van hun taak relevante informatie. Je bevordert een goed en plezierig arbeidsklimaat. Je verstrekt je leidinggevende alle gegevens en inlichtingen met betrekking tot het reilen en zeilen van de locatie. Je informeert je leidinggevende ten aanzien van voortgang waar het de uitvoering betreft van organisatiebesluiten en rapporteert schriftelijk waar het belangrijke zaken betreft.

Functie-eisen

Je creëert een prettige huiselijke sfeer, waarin kinderen zichzelf mogen zijn en allerlei activiteiten mogelijk zijn. Je beschikt over een voor de functie afgeronde, relevante opleiding. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je bezit pedagogische kennis, waaronder de ontwikkelingsfasen van het kind en je hebt kennis van en inzicht in groepsdynamische processen. Je stelt het spelende kind centraal en je werkt nauw samen met de school. Je kunt goed observeren en van daaruit (schriftelijke) plannen maken en acties ondernemen, zodat er een optimale betrokkenheid ontstaat. Zowel mondeling als schriftelijk communiceer je gemakkelijk. Je kunt je goed verplaatsen in zowel kinderen als volwassenen. Je beschikt over een grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid. Je kunt goed samenwerken en bent positief ingesteld.

Opleiding / ervaring

Je beschikt over een kindgerichte HBO-opleiding (of HBO werk- en denkniveau) en hebt minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden

Een uitdagende functie voor een enthousiaste ondernemende persoonlijkheid. Tevens bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO Kinderopvang. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar.

Informatie en sollicitatie

Zowel in Hommerts als in Itens openen we voor twee middagen een BSO. Er is een keuze om adjunct-hoofd te worden en te werken op twee locaties of voor een adjunct-hoofd voor Hommerts en een adjunct-hoofd voor Itens. Een combinatiefunctie met het onderwijs biedt tevens een mogelijkheid. I.v.m. vakanties vragen we je voor aanvullende informatie een terugbel verzoek te doen via directie@kinderopvangfriesland.nl Je sollicitatie, brief met CV, kun je vóór 2 augustus richten aan: personeelszaken@kinderopvangfriesland.nl

page1image57410496 page1image57410688 page1image57411264

o.v.v. AH-Hommerts-Itens